Watter lewende plante is goed vir Angelfish?

Vraag: Watter lewende plante is goed vir Angelfish?

Antwoord: In antwoord op die leservraag:
"Kan jy my asseblief sê watter soort lewende plante vars water Angel Fish verkies? Ook, ek het 'n 55 liter-tenk .... wat is 'n goeie aantal Engele om in 'n tenk hierdie grootte te hê? Dankie by voorbaat en ek sien uit daarna om van jou te hoor."

Hallo Chris, wanneer ek ooit 'n tenk opstel met lewende plante, dink ek nie net aan die ligte vereistes vir elke plantsoorte nie, maar ook van watter soort en hoeveelheid plante die vis sal komplimenteer. Ek kies ook.Vir Engele sluit ek langblaarplante in as ek 'n paar wil hê, want dit is waar hulle hul eiers lê. Daardie verskeidenheid plante hou ek gewoonlik onder 'n groter bosplant wat dekking vir die ouers sal bied en hulle in staat sal stel om meer suksesvol te wees om hulle jong daar te gaan, omdat hulle die babas voel en hulself veilig is.

Ek hou daarvan om genoeg oop swemarea, 'n paar oop substraatarea, sowel as lae- en middelhoogteplante in gebiede te sien en dan met groter plante in die rug (bring hulle van die agterkant van 1,5 tot 2 duim) uit. Die onderste inwoners kry dan 'n oop area om rond te beweeg. Die lae, middel- en boonste vis het 'n swembad en bedek bo, (met swaaiende en agterplantende plante), agterkant, kante en onder.

Angel Fish het nou liggame om deur plante wat grasse in die natuur is, te beweeg en die oorspronklike Angel Fish het strepe wat hulle help om hulself onder wortels en plante te camoufleer.

So Vallisneria is 'n natuurlike vir Angel Fish sowel as ander plante wat so geplant is dat die Angel Fish oor en deur hulle kan beweeg. Wat die aantal Angel Fish vir 'n 55 liter betref, hoe groot wil jy hê hulle moet groei? Minder is meer, dus ek sal nie meer as ses aanbeveel nie, veral aangesien hulle ouer en groter word, aangesien dit selfs kan strek.Hoop wat help !.

Don is 'n Aquatic Grower & Senior Aquaculturalist vir varswater akwariumplante , 'n afdeling van Aquatic Scapes. U kan sy webwerf besoek deur te klik op sy naam hieronder, of per e-pos by: plants@freshwateraquariumplants.com