Premier Easy Walk Harness Review

Vergelyk pryse

Die Premier Easy Walk Harness is 'n harnas wat ontwerp is om te verhoed dat jou hond tydens die loop trek. Hierdie harnas het een band wat om 'n hond se skouers en buik gaan, dan nog 'n band wat om sy bors kom. 'N Lash clips op 'n metaallus op die bors. Die metaal leiband is verbind aan 'n nylon lus wat oor die hond se bors steek as 'n hond trek.

Hierdie aanhitsing veroorsaak dat die hond sy beweging aanstuur, om te verhoed dat die hond op die leiband trek.

Oorsig van Premier Easy Walk Harness

Ek het hierdie harnas opgetel met ernstige twyfel. My hond, Toby, is gewoonlik gehoorsaam, maar soos die meeste adolessente is hy maklik afgelei. Op loop kan hy my armhalf uit die sok trek voordat ek hom die "met my" bevel kan gee.

Aanvanklik het dit my 'n bietjie langer geneem as wat ek verwag het om Toby se harnas te kry. Terwyl jy 4 verskillende aanpassingspunte het, kan jy die pasgemaakte pasmaak pas. Dit kan moeilik wees om 'n hond te kry om kalm te wag terwyl jy selfs een pas. Die goeie nuus is dat jy net die harnas moet aanpas die eerste keer wat jy dit gebruik, en dalk een of twee keer daarna om 'n groeiende hond te akkommodeer.

Van die oomblik af dat ek op Toby se bande geknip het, was ek verbaas. Elke keer as hy probeer om te trek, trek die harnas hom vas en trek hom 'n bietjie na die kant.

Dit het veroorsaak dat sy voorwaartse beweging na my teruggestuur word en die trekking gestaak het. Wandelaars is baie meer aangenaam sedert ek hierdie harnas begin gebruik het.

Dit het my meer as 'n paar gebruike aangewend om dit op Toby te kry. Selfs nou draai ek dit om 'n paar keer voor ek uitvind presies hoe dit moet voortgaan.

Dit is egter 'n klein prys om te betaal vir iets wat die hond so maklik laat loop.

Ek het een waarskuwing. Die Premier Easy Walk Harness gaan jou hond nie oplei sonder om te trek nie. Dit is 'n hulpmiddel om jou te help om jou hond se gedrag te bestuur. As jy belangstel in gehoorsaamheidsopleiding , moet jy nog die werk instel om jou hond op die hak te lei of op 'n los lyn te loop. Maar as jy na 'n aangename stap met jou hond gaan, kan dit dalk net vir jou wees.

Voordele van die Premier Easy Walk Harness

Nadele van die Premier Easy Walk Harness

Vergelyk pryse

Geredigeer deur Jenna Stregowski, RVT