Waarom Cats Love Phones - Jealous Behavior

Cat Phone Fanatics

Wat gaan dit oor katte en telefone wat op die pester-bug bring? Wanneer die foon lui, kom jou kitty a-running? By my huis bring 'n telefoongesprek my kat Seren vinniger as 'n sak kerm .

Cat Phone Fanatics

Sommige katliefhebbers is seker die kat is eenvoudig jaloers op die aandag wat die mens gee. En as gevolg van superkitty- gehoorvermoë , kan katte ook selektief wees en meer aandag eis as hulle 'n bepaalde stem aan die ander kant van die lyn herken.

Ek het hierdie vraag op my Facebook-bladsy gestel en dit blyk dat katte nie alleen is nie. Honde doen dit ook, en 'n "Wordy Bird" -papegaai verhoog 'n ruckus met fluitjies wanneer sy eienaar 'n oproep kry. 'N Ander vriend se perd probeer om die telefoon te gryp.

Net die luitoon kan vra troeteldiere om te ondersoek. Seren het my kantoorfoon geantwoord toe ek weg was. Sy sny 'n poot onder die ontvanger en los dit van die haak af, en ek het oproepe gemis. Volgens die telefoonrekening het sy ook 'n paar keer geroep. Deesdae wanneer ek by die huis is en 'n oproep maak of bel, kom Seren aan die gang en dan met 'n klomp meeus aan my voete. Dit dryf die honde neute, wat in haar geval nog 'n kitty beloning kan wees.

Waarom Cats Love Phones

Eintlik maak dit sin. Eerder as dat kitty jaloers op die telefoon is, is dit meer waarskynlik dat die luitoon ander dinge aandui wat die kat bevoordeel.

Eerstens leer kitty dat wanneer die foon lui (of jy bel), daar voorspelbare gedrag is.

In my geval sit ek gewoonlik by my bo-lessenaar of 'n onderstoel vir die duur van die oproep. Seren weet ek is letterlik op haar genade vir hierdie tyd aan die stoel vasgeketting. Dit is soortgelyk aan slaaptyd wanneer die kat weet 'n eienaar sal nie vir 'n geruime tyd beweeg nie.

Tweedens, wanneer eienaars die telefoon gebruik, praat hulle met wie?

Kitty kan niemand anders daar sien nie. So 'n telefoongesprek moet beteken dat die eienaar met die kat praat! Dit sal die hoogte van die kitty rudeness wees om dit te ignoreer, en so wys die verantwoordelike en liefdevolle kat die aandag terug.

Ek is net bly Seren het nie opponerende duime nie. Sy weet al hoe om te antwoord en in te skakel, en as sy duime het, dan sal sy SMS.