Molting Hermit Crabs

Wat om te doen met Molting Hermit Crabs

Moltende kluise van kluizenaars is onder baie stres en ekstra sorg moet op hierdie stadium met hulle geneem word. Daar is verskillende menings oor die beste manier om te sorg vir die molestering van kluise, sodat jy sal moet besluit watter metode vir jou die beste sal werk. Maak nie saak hoe jy die versorging van jou molterhermitkrabbers nader nie, maar jy moet ekstra versigtig wees om die optimale omgewing te verseker. Vermy ook die hantering of versteuring van kermietkrappe soveel as moontlik gedurende hierdie tyd.

Vertrou dat jou kluise van kluise weet wat hulle doen wanneer dit gaan om molting, en alhoewel dit moeilik is om eienaars te laat, is dit die beste manier om te help!

Hoe kan ek weet of my kluis van kluizenaar gaan smelt?

Wat is 'n isolasie tenk? Hoe stel ek die een vir 'n molesterende kluis?

Moet ek 'n isolasie tenk vir my moltende kluisenaar krap gebruik?

Hoe lank moet ek wag voordat ek 'n geïsoleerde krap na die hooftenk terugstuur nadat ek gesmelt het?

Moet ek die gesmelte exoskelton in die tenk verlaat?

Hoe kan ek die verskil tussen 'n molterende kluis en 'n dooie kluizenaarkreeftjie vertel?

Hoe lank neem molting?

Hoe gereeld eet kermiete krappe?